Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

BioShock

  • Ontwikkelaar 2K Boston
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

Volgende week BioShockerende content

2K Games heeft ons laten weten dat er een update aankomt voor hun game BioShock. Er zal dan nieuwe content bijkomen. De update is voor beide versies van de game. Tevens komt er ook een patch voor het widescreenprobleem.

De nieuwe content zal op Marketplace te downloaden zijn voor de Xbox 360. Voor de PC moet je naar Cult of Rapture gaan. In de nieuwe content zitten nieuwe plasmids en een nieuwe moeilijkheidsgraad die ervoor zorgt dat er geen Vita Chambers meer zijn.

Een nadere toelichting: Plasmids zorgen ervoor de je genetisch veranderd en dat je nieuwe mogelijkheden krijgt, zoals vuur en ijs uit je handen laten gaan. De Vita Chambers zijn de kamers waar je weer tot leven komt als je dood bent gegaan. Zonder deze Vita Chambers mag je dus weer vanaf het begin gaan beginnen.

De content is 100% gratis. De patch is te verkrijgen op de eerdergenoemde site en voor de Xbox 360-gebruikers komt de vraag voor een update tevoorschijn als ze de game opstarten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?