Volgende rating voor originele Red Faction gepubliceerd

De volgende rating voor de PlayStation 2-klassieker Red Faction is door ESRB (Entertainment Software Rating Board) gepubliceerd. Vorige maand plaatste PEGI (Pan European Game Information) al een beoordeling. Het lijkt er toch echt van te komen!

In 2001 verscheen Red Faction voor het eerst. Vervolgens werd het uitgebracht voor de PlayStation 3 als klassieker. Binnenkort lijkt de huidige console van Sony aan de beurt te zijn. Waarschijnlijk kunnen we rekening houden met nieuw Trophies voor de verzamelaars en opgepoetste beelden.

ontbrekende afbeelding

Kijk jij er uit naar om klassiekers als Red Faction (opnieuw) te spelen? Laat het ons weten!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?