Volgende Operation Flashpoint heet Red River

Codemasters heeft laten weten dat er een vervolg in de maak is op Operation Flashpoint: Dragon Rising. Deze zal Operation Flashpoint: Red River gaan heten en staat gepland voor 2011.

Tighter, more focused game, than Operation Flashpoint: Dragon Rising, but is nevertheless still striving for a more realistic recreation of warfare.

De titel werd aangekondigd in de Official Xbox Magazine waarin werd gezegd dat het spel strakker en realistischer moet worden dan Dragon Rising.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?