Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

BioShock

  • Ontwikkelaar 2K Boston
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

Volgende maand extra BioShock content

BioShock voor de PlayStation 3 is pas net uit en er wordt nu al gepraat over downloadable content. Bij deze nieuwe versie van de game zit natuurlijk de Survivor Modus waar je koste wat kost moet overleven.

Volgende maand zullen er extra kamers beschikbaar komen voor de Survivor Modus. op 20 november zullen die te downloaden zijn op het PlayStation Network. Er is verder niet zoveel bekend over deze extra kamers. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?