Volgende maand eerste info Fable 3

De man van de videos bij Lionhead Studios, de ontwikkelaar van de Fable-games, heeft in een Twitter bericht aangekondigd dat er volgende maand nieuwe info over Fable 3 zal verschijnen in de vorm van twee nieuwe videos.

Tot nu toe moeten we het alleen doen met wat vage screens en een paar eerste details. Hopelijk komt daar volgende maand verandering in. De nieuwe video's zullen getoond gaan worden op een event in San Fransisco.

I'm writing storyboard summaries for two new #Fable3 videos @LionheadStudios
The videos are to come out when we show #Fable3 for the 1st time at an event next month in SF.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?