Star Wars: The Force Unleashed

  • Ontwikkelaar Krome Studios
  • Eerste releasedatum 19 september 2008
  • Platformen PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Volgende maand demo nieuwe Star Wars

Star Wars: The Force Unleashed is de nieuwe Star Wars game. Veel mensen wachten met smart op deze game. Over een maand zal er een demo uitkomen van de game.

De demo zal uitgebracht worden voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De demo bevat slechts één level en er zijn een paar speciale krachten en een einde die niet in het eindproduct voorkomen.

Op 19 september kan je Star Wars: The Force Unleashed voor Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 2, Nintendo DS en PSP bestellen bij Gameliner!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?