Volgende generatie Guitar Hero gitaar?

Het is niet iets wat Activision-Blizzard heeft aangekondigd, maar toch iets om jullie niet te onthouden. Een bedrijf genaamd Misa Digital is bezig met een volledig touchpad gebaseerde gitaar.

Of het product ooit deel zal uitmaken van de Guitar Hero-serie is nog maar de vraag. Hieronder kunnen jullie het product in actie zien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?