Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Volgende generatie consoles moet energiezuiniger

Het Environmental Protection Agency (EPA) heeft er genoeg van dat consoles tegenwoordig zoveel energie nodig hebben om te werken. Ze willen daar binnenkort een eind aan gaan maken, door vanaf 1 juli 2010 nieuwe eisen aan het energieverbruik te gaan stellen.

Zo hebben ze in een rapport beschreven dat de volgende consoles een paar nieuwe functie moeten hebben, zoals een automatische uitschakel-functie, een slaapstand en nog een aantal dingen die te maken hebben met energie. Volgens het EPA hebben ze hiermee genoeg tijd gegeven om de mensen die aan de nieuwe consoles werken tegemoet te komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?