Volgende game Bungie niet meer exclusief

Bungie is op het moment druk bezig met de ontwikkeling van Halo 3: Recon, een stand-alone uitbreiding voor de game Halo 3. Maar zoals spelontwikkelaars wel eens doen, kijkt ook Bungie nog verder de toekomst in. Aangezien de ontwikkelstudio niet meer is gebonden aan Microsoft, kunnen ze voor de toekomst heel wat plannen smeden.

Want zonder deze gebondenheid kan Bungie natuurlijk games maken voor welk platform dan ook. Misschien zien we over een paar jaar wel een game van Bungie op een andere console dan de Xbox 360 verschijnen (Halo voor de PlayStation 3?). We moeten nog afwachten wat deze toekomstplannen van Bungie zijn, maar een multiplatform game lijkt zeker niet uitgesloten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?