Deltarune

  • Ontwikkelaar Toby Fox
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre RPG, Indie
  • Gameliner score -

Volgende DELTARUNE-hoofdstukken zijn niet gratis

Voor de volgende hoofdstukken van DELTARUNE moet je je portemonnee trekken. Alle nieuwe content wordt gelijktijdig uitgebracht.

De plotselinge aankondiging en release van DELTARUNE Chapter 1 in 2018 kwam voor velen als een aangename verassing. Het brein achter de game was Toby Fox, de maker van UNDERTALE. Het eerste hoofdstuk van DELTARUNE werd gratis uitgebracht zonder enige vorm van microtransacties of advertenties. Met de aankondiging van DELTARUNE Chapter 2 flikt de beste man het opnieuw: de game is geheel kosteloos te downloaden. In een blogpost geeft Toby Fox aan dat hij het tweede hoofdstuk van DELTARUNE opnieuw gratis heeft gemaakt als lichtpuntje tijdens de lastige coronapandemie. Wanneer de volgende hoofdstukken uitkomen, moet je er echter wel je portemonnee voor trekken. De nieuwe hoofdstukken worden gebundeld in één game. De prijs van dit pakket wordt gebaseerd op alle vijf Chapters. Toby Fox weet nog niet zeker hoeveel het volledige DELTARUNE-pakket gaat kosten, maar vertelt ons wel dat er een hoger prijskaartje aan de game hangt dan aan UNDERTALE. Die game is momenteel beschikbaar voor ongeveer tien tot vijftien euro.

DELTARUNE prijs1

DELTARUNE Chapter 1 en 2 zijn nu gratis te downloaden op de pc.

BRON Toby Fox

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?