Volgend jaar weer massale destructie in nieuwe Red Faction

In een interview tijdens de GDC 2010 met de vice-president van Core Games bij THQ, Danny Bilson, is naar voren gekomen dat we begin volgend jaar aan de slag kunnen met een nieuwe titel uit de Red Faction franchise. Om precies te zijn moet de game in maart 2011 verschijnen.

Volgens Bilson zal de game terugkeren naar de roots van de serie en zich voor het grootste gedeelte (zo'n tachtig procent) ondergronds afspelen. De game kan volgens de beste man gezien worden als een soort mix tussen de eerste twee titels in de Red Faction serie en Guerrilla.

In de opvolger heb je nog steeds de mogelijkheid om voor massale destructie te zorgen, al zal de game wat meer structuur kennen en komt ook het verhaal wat meer naar voren. Verder wilde Bilson niet veel meer details over de game prijsgeven. Vooralsnog is het dus wachten op een eerste teaser of misschien nog wat meer details over de game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?