Volgend jaar nog meer Lips

Lips: Number One Hits is nog maar net uit of Microsoft heeft al weer een nieuwe Lips aangekondigd. De game Lips: Party Classics verschijnt namelijk in de lente van 2010 voor de Xbox 360. Volgend jaar kunnen we dus weer beginnen met 40 nieuwe nummers, waaronder de hierop volgende:

Rock and Roll All Night - Kiss
Y.M.C.A. - The Village People
Tubthumping - Chumbawumba
Love Shack - B52
Wannabe - The Spice Girls
I Will Survive - Gloria Gaynor
I Think We're Alone Now - Tiffany

Tot die tijd kunnen we genieten van de nieuwe nummers in de Lips store. De maand december heeft namelijk weer een nieuw paar nummers meegebracht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?