Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Prince of Persia

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Pc, Nintendo Entertainment System, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Volg de nieuwe Prince of Persia

De nieuwe Prince of Persia is alweer een tijdje geleden aangekondigd, en nu is er een filmpje beschikbaar gekomen, waarin je meer te weten komt over de ontwikkeling van deze nieuwe game. In de video wordt gepraat over wat er nieuw is in de game, en ook zie je veel in-game footage van de game.

Stuur je muis maar snel naar de play-knop om dit eerste deeltje van het developer dagboek te bekijken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?