Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Voice-chat weer in gebruik bij Home

Sony heeft vorige week de voice-chat even uitgezet om aan de connectieproblemen te werken. Nog niet eens een week later brengt Sony patch 1.05 uit die ervoor zorgt dat er weer gesproken kan worden met anderen in de nabije omgeving en in clubhuizen.

Wanneer je PlayStation's Home opstart wordt er automatisch aan je gevraagd om een update te downloaden, waarna je weer gebruik kan maken van de voice-chat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?