Voer oorlog met LEGO op de Nintendo DS

Al eerder dit jaar werd aangekondigd dat Telltale Games een LEGO-game voor de Nintendo DS ging maken. De game gaat LEGO Battles heten en zal vanaf 26 juni te koop zijn.

LEGO Battles bevat zes verschillende verhaallijnen, waarin je met verschillende volken kunt spelen. Een aantal van die volken zijn ridders, piraten en aliens. Naast de verhaalmodus bevat de game ook een multiplayer modus.

Vandaag is er een trailer verschenen:

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?