Vliegend Japans packshot van Super Mario Galaxy 2

Het is alweer even geleden dat de succesvolle game Super Mario Galaxy uit is gekomen in Europa. En games die succesvol zijn, die krijgen uiteraard een vervolg, zo ook deze originele Mario game.

Wij moeten nog even wachten op de game, aangezien deze pas op 11 juni zal verschijnen. Door het Japanse packshot dat vandaag is onthuld zal het wachten alleen maar moeilijker worden, maar we wilden hem jullie toch niet onthouden. Zwijmel je ook al weg?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?