Battlefield: Bad Company
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • RELEASEDATUM 27 juni 2008
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Vlaggetjes pakken in Battlefield: Bad Company

Vandaag heeft DICE een gratis patch uitgegeven waarmee de traditionele Conquest-modus is toegevoegd. De patch is beschikbaar voor zowel PS3 als Xbox360.

Vier huidige mappen zijn aangepast voor deze modus, waarbij je als team de controlepunten van je tegenstander moet overnemen. Eenmaal overmeesterd is het voor de rest van het team mogelijk om bij dat punt te spawnen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?