Vitality Sensor zichtbaar op E3 2010

De E3 is de plek voor uitgevers en ontwikkelaars om te laten zien wat ze binnenkort gaan uitbrengen. Ieder jaar is weer een waar spektakel met het grootste nieuws.

Tijdens de E3 van dit jaar werd de Wii Vitality Sensor getoond. Volgens Nintendo zal de Vitality Sensor weer getoont worden op de E3 van 2010, inclusief software die de sensor gaat gebruiken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?