Virtuos wil Switch-ports maken van Xbox Series X en PlayStation 5 games

Virtuos heeft aangekondigd open te staan om Nintendo Switch-ports te maken van Xbox Series X en PlayStation 5- games. Dat maakte de ontwikkelaar bekend in een interview met Maxi-Geek.

Virtuos heeft al een aantal games overgebracht naar de Nintendo Switch. Zo zijn ze verantwoordelijk voor de ports van: Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Dark Souls: Remastered, Starlink: Battle for Atlas en The Outer Worlds. De port van The Outer Worlds werd eerder dit jaar uitgesteld vanwege het coronavirus. Met betrekking tot de release van de Xbox Series X en PlayStation 5, gepland voor later dit jaar, zegt Elijah Freeman, vice president van Virtuos in China, dat de ontwikkelaar er klaar voor is om ports voor de Nintendo Switch te gaan maken van de games van de nieuwe generaties consoles.

The Outer Worlds11

De Xbox Series X en PlayStation 5 komen dit najaar wereldwijd uit.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?