Virtua Tennis 4 aangekondigd

Afgelopen woensdag heeft SEGA de vierde game uit de Virtua Tennis-reeks aangekondigd. De game moet in 2011 verschijnen exclusief voor de PlayStation 3 en maakt gebruik van de PlayStation Move-functie.

De game wordt door Sumo Digital, de huidige ontwikkelstudio van de game uit Japan, gemaakt. Het beloofd een fascinerende en realistische tenniservaring ooit te worden, aldus de ontwikkelstudio.

Of de game ook nog op andere platforms zal verschijnen is vooralsnog niet bekend.

Wij zullen de game op gamescom zeker weten checken, want de game zal daar gewoon speelbaar zijn. De gamescom duurt nog tot aanstaande zondag, dus als je snel bent kun je er nog bij zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?