Check al onze gamescom content hier!

Virgin Gaming telt af

Ruim een week geleden las je hier bij Gameliner een bericht over de mogelijke terugkeer van Virgin in de games industrie. De terugkeer is nu officieel bevestigd.

Op de nieuwe website Virgin Gaming zien we een klok teruglopen. Deze eindigt op 15 juni en dan zal er een persconferentie plaatsvinden op de E3 beurs met niemand minder dan Richard Branson.

Tijdens deze persconferentie krijgen we meer informatie over wat precies Virgin Gaming gaat inhouden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?