Vijftig procent PlayStation 3-eigenaren heeft PSP

Volgens de vice-president van Capcom, meneer Christian Svensson, heeft vijftig procent van alle PlayStation 3-eigenaren ook een PlayStation Portable. Het is alleen onduidelijk of dit nieuws over één bepaald gedeelte van de wereld is, of over de gehele wereld.

Het bezit van beide Sony-apparaten biedt hier en daar wat extraatjes. Zo kun je met je PS3 PSOne-games voor je PSP downloaden en doorsturen. Ook kun je met je PSP je PS3 besturen, en is het zelfs mogelijke via de PS3 dingen op je PSP af te spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?