Vijftien miljoen Steam accounts

De online gamesservice Steam gaat al weer een tijdje mee en is erg populair bij de gebruikers en de uitgevers. 2k Games, Rockstar en Eidos maken er onder andere gebruik van. Het zijn niet alleen de nieuwe games die uitgegeven worden, ook de oude klassiekers doen het erg goed onder de consument. Steam heeft een indrukwekkend aantal speelminuten per maand. Zeven miljard minuten spelen mensen per maand Steam games. Ook heeft Steam al 2.500 updates uitgebracht.

Vandaag heeft de service bekendgemaakt dat het een nieuwe mijlpaal heeft bereikt. Er zijn nu vijftien miljoen gebruikers op Steam. Daarnaast is er ook bekendgemaakt dat de verkoopcijfers tijdens de feestdagen met 158 procent gestegen is als je het vergelijkt met de verkoopcijfers van vorig jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?