Vijftien miljoen spelers voor For Honor

For Honor verscheen begin van vorig jaar en wist door zijn vermakelijke gameplay en regelmatige updates een grote groep spelers achter zich te krijgen. Ubisoft heeft nu bekendgemaakt dat de vechtgame de grens van vijftien miljoen speler is gepasseerd.

Een mooie mijlpaal dus voor For Honor, die net als Rainbow Six: Siege tot op de dag van vandaag wordt voorzien van nieuwe updates en content. De grootste update ooit, genaamd Marching Fire, is nu onderweg en zal volgende week verschijnen. Deze voegt de nieuwe Chinese Wu Lin-factie toe samen met andere content. Zo is onder andere de nieuwe 4v4 Breach-modus waarin je een kasteel bestormt, een onbeperkte singleplayermodus en grote grafische upgrades.

De Marching Fire-update voor For Honor verschijnt op 16 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Ubisoft

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?