Minecraft
  • ONTWIKKELAAR Mojang AB
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 mei 2012
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Survival
  • GAMELINER SCORE

Vijfjarige overlevingstocht van Minecraft-speler op pijnlijke wijze beëindigd

De vijfjarige overlevingstocht van Minecraft-speler Philza is op een pijnlijke manier ten einde gekomen. Hij wist vijf jaar lang te overleven in de gamemodus Perma-Permadeath Hardcore, maar heeft het nu dan toch afgelegd.

De vijf jaar lopende overlevingstocht van Philiza kwam met ontzettend veel pech ten einde. De Minecraft-speler werd in een grot aangevallen door verschillende monsters, net op het moment dat hij de verkeerde bescherming aanhad om zichzelf te weren. Het was uiteindelijk een baby zombie die ervoor zorgde dat het aantal levens in een rap tempo afnam. Net op het moment dat Philiza doorhad wat er aan de hand was, probeerde hij te vluchten. Tevergeefs, want kort daarna werd hij besprongen door een spin, die zijn laatste levens weg snoepte.

Achteraf blijkt dat Philiza genoeg middelen had om zichzelf te redden. De Minecraft-speler had namelijk meerdere gouden appels in zijn inventaris, waarmee hij zichzelf volledig had kunnen genezen.

BRON Philza

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?