Vijfde generatie Pokémon toegevoegd aan Pokémon Go

Geplaatst:
Aangepast: 16 september 2019 21:49

De Pokémon die deel uitmaken van de vijfde generatie zijn toegevoegd aan de nog steeds populaire mobile game Pokémon Go. Reden genoeg om weer op pad te gaan en de monstertjes te vangen.

Hoewel de ogen momenteel vooral gericht zijn op Pokémon Sword & Pokémon Shield, draait ook Pokémon Go nog steeds op volle toeren. Vanaf vandaag zijn de Pokémon die deel uitmaken van de vijfde generatie toegevoegd aan de mobiele game, die drie jaar geleden nog erg populair was in ons land. De vijfde generatie Pokémon beslaan alle Pokémon die aanwezig waren in de Black & White-serie. Net als de wezentjes uit de eerdere generaties lopen de nieuw toegevoegde Pokémon hoogstwaarschijnlijk ook bij jou in de straat rond. Daarnaast kom je ze tegen in raids, of komen ze uit je eieren gekropen. Net als bij de vorige generatie-updates zijn er ook weer exclusieve Pokémon verdeeld over de verschillende continenten. In Europa hebben wij in ieder geval de kans om Pansear tegen het lijf te lopen.

onbekend

De Pokémon die deel uitmaken van de vijfde generatie zijn vanaf vandaag te vangen in de game.

Bron: Niantic

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord