Pokémon GO
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 juli 2016
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Vijfde generatie Pokémon toegevoegd aan Pokémon Go

De Pokémon die deel uitmaken van de vijfde generatie zijn toegevoegd aan de nog steeds populaire mobile game Pokémon Go. Reden genoeg om weer op pad te gaan en de monstertjes te vangen.

Hoewel de ogen momenteel vooral gericht zijn op Pokémon Sword & Pokémon Shield, draait ook Pokémon Go nog steeds op volle toeren. Vanaf vandaag zijn de Pokémon die deel uitmaken van de vijfde generatie toegevoegd aan de mobiele game, die drie jaar geleden nog erg populair was in ons land. De vijfde generatie Pokémon beslaan alle Pokémon die aanwezig waren in de Black & White-serie. Net als de wezentjes uit de eerdere generaties lopen de nieuw toegevoegde Pokémon hoogstwaarschijnlijk ook bij jou in de straat rond. Daarnaast kom je ze tegen in raids, of komen ze uit je eieren gekropen. Net als bij de vorige generatie-updates zijn er ook weer exclusieve Pokémon verdeeld over de verschillende continenten. In Europa hebben wij in ieder geval de kans om Pansear tegen het lijf te lopen.

Pokemon Lets Go catching

De Pokémon die deel uitmaken van de vijfde generatie zijn vanaf vandaag te vangen in de game.

BRON Niantic

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?