Vijfde editie Echo Base Charity Con brengt Star Wars-helden naar Utrecht

Geplaatst:
Aangepast: 31 oktober 2019 11:49

Ben jij ook een groot fan van Star Wars? Houd dan 21 december vrij in je agenda, want de vijfde editie van Echo Base Charity Con brengt verschillende Star Wars-helden naar Utrecht.

De stichting Echo Base organiseert Star Wars-conventies met als doel geld in te zamelen voor verschillende goede doelen. Tijdens deze conventies, genaamd Echo Base Charity Con, kunnen Star Wars-fans uit de Benelux zich tegoed doen aan verschillende merchandise en veilingen van speciale items. Daarnaast zijn er ook Star Wars cosplayers aanwezig en kun je panels bijwonen van verschillende bekende gasten. Dit jaar vindt de vijfde editie van Echo Base Charity Con plaats, om de bioscooprelease van Star Wars - Episode IX: The Rise Of Skywalker te vieren. Deze editie wordt gehost door rapper en groot Star Wars-fan Brainpower. Daarnaast zijn dit jaar onder andere special effects-legende Lorne Patterson en LEGO Star Wars designer Niels M. Frederiksen te gast. Daarnaast kun je ook aanschuiven bij een van de panels van acteurs Michael Pennington, Katy Kartwheel en Angus MacInnes.

Echo Base Charity Con vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De opbrengst van deze vijfde editie gaat naar Stichting Kinderen Kankervrij.

Bron: Stichting Echo Base
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord