Vijf nieuwe tracks voor Rock Band: Unplugged

Ontwikkelaar Harmonix heeft vijf nieuwe tracks voor hun game Rock Band: Unplugged uitgebracht. Je kunt elk van de songs downloaden voor de standaard prijs van $1.99, en 'Still Alive' van GlaDOS en Jonathan Coulton kost je zelfs helemaal niets.

- "Sin Wagon" van Dixie Chicks
- "Still Alive" van GlaDOS and Jonathan Coulton
- "Here Comes Your Man" van The Pixies
- "Losing My Religion" van R.E.M.
- "Pride and Joy" van Stevie Ray Vaughan

Wat misschien opvalt, is dat deze vijf tracks niets zijn bij wat wekelijks verschijnt voor Rock Band op de Nintendo Wii. Hopelijk is het dan ook alleen een kinderziekte, en mogen we binnenkort ook elke week een dozijn aan tracks voor de PSP verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?