Battlefield: Bad Company

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Vijf juni zal er Bad Company op bezoek komen

EA had vorige maand al bekendgemaakt dat Battlefield Bad Company 27 juni uit zal komen op de Xbox 360 en de PlayStation 3. Binnenkort zullen we al een gedeelte van dit slechte gezelschap binnen kunnen halen.

Er zal namelijk vijf juni een demo van deze game op Xbox Live en het PlayStation Network komen. De demo bevat een gedeelte van de singleplayer, maar natuurlijk ook een multiplayer. Deze hebben allebei dezelfde map en mode, namelijk Goldrush en de map Oasis.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?