Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 29 januari 2010
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Viewtiful Joe keert terug

Viewtiful Joe, iedere GameCube bezitter kent hem wel. De game kende een bijzonder grafisch stijltje dat zeer aansloeg. De game kwam later ook naar de PlayStation 2.

Nu maakt Viewtiful Joe zijn comeback op de Nintendo Wii. Niet in zijn eigen game, maar in Tatsunoko Versus Capcom. Daar zal hij speelbaar zijn aan de Capcom zijde.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?