Vierde speelbare klasse Diablo III aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Blizzard heeft de vierde speelbare class aangekondigd voor Diablo III. Al eerder zijn de Barbarian-, Witchdoctor- en Wizard-class vrijgegeven. Nu kunnen de spelers ook kiezen voor de Monk. Zoals vermoed, een class die magie kan gebruiken maar ook snelle reflexen heeft.

Chris Metzen, Senior Vice President Creative Development bij Blizzard Entertainment, kondigde tijdens de openingsspeech van BlizzCon 2009 aan dat de vierde class de Monk is. Verder liet hij niet veel los, maar op het bewegend materiaal dat ook vrijgegeven werd, konden we toch zien dat de Monk het moet hebben van razendsnelle aanvallen en magie.

Zo worden er stilletjes aan meer details vrijgegeven over de in 2008 aangekondigde Diablo III. In 2008 kregen we te horen dat het spel vijf speelbare classes krijgt, waardoor we dus nu verder moeten gissen naar de vijfde class.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer