Vier oud Telltale medewerkers starten studio

Vier voormalig medewerkers van Telltale zijn een eigen studio begonnen. Onder de naam AdHoc Studio zijn zij van plan nieuwe verhalende games op de markt te gaan brengen.

De eigenaar van AdHoc Studio, Michael Choung, verliet in 2016 het zinkende Telltale schip en zette zijn carrière voort bij Night School Studio. Dennis Lenart, Nick Herman en Pierre Shorette completeren het team. Zij verruilden Telltale voor Ubisoft in 2017 om daar aan een onaangekondigd project te werken. Daarnaast wilden zij graag een eigen studio bij Ubisoft opzetten, maar helaas is daar niets van terecht gekomen. De vier voormalig Telltale medewerkers steken nu de koppen bij elkaar om het genre van de verhalende games voort te laten leven.

Telltale Games1

Het viertal liep ten tijde van Telltale al met de plannen rond. Zij waren het destijds niet eens met de beslissingen die tijdens de ontwikkelingsfase werden genomen. Om goede games te kunnen maken is er een kleiner team nodig dat bereid is risico's te nemen, zo stellen zij. Wat het eerste project van Adhoc Studios is, is nog niet bekendgemaakt.

BRON Variety

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?