Vier nu Halloween in Overwatch

Overwatch-spelers kunnen vanaf vandaag lekker griezelen en Halloween vieren. Blizzard Entertainment heeft namelijk Overwatch Halloween Terror 2018 gelanceerd voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Tot en met 31 oktober is het mogelijk om het op te nemen tegen Dr. Junkenstein’s minions. Tijdens het evenement zijn er twee modi: Junkenstein’s Revenge (classic) en Junkenstein’s Revenge: Endless Night. Hierin moeten vier spelers golven van vijanden van zich af weten te houden. Tien verschillende helden zijn beschikbaar, waaronder de nieuwe helden Tracer en Brigitte.

Gaan jullie aan de slag met Overwatch Halloween Terror 2018?

BRON Persbericht Blizzard

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?