Vier nieuwjaar in Home

Nog een paar uurtjes te gaan het dan begint het, de jaarwisseling, en natuurlijk laat Sony deze kans niet aan zich voorbij gaan. Om 12 uur vanavond kunnen we namelijk samen met Sony feest vieren in Home.

Daarbij zal dit niet zomaar een feestje zijn, want gamers die om 12 uur naar Central Plaza komen kunnen leuke extra's verwachten. Zo worden er gratis items uitgedeeld en zal er een bal vallen om het jaar 2010 aan te duiden.

Grab special New Year's Eve items in PlayStation Home and watch the ball drop in Central Plaza at 11:59pm on 12.31.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?