Battlefield: Bad Company

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Vier nieuwe Battlefield: Bad Company maps

Battlefield: Bad Company bezitters worden verwend! Ze kunnen vanaf vandaag namelijk het Community Choice Map Pack downloaden op PlayStation Network. De Xbox 360-versie volgt morgen.

Naast de extra maps krijgt de PlayStation 3-versie er ook nog eens Trophies bij. Een paar weken geleden werd er rond gevraagd welk singleplayer level jij graag als multiplayer level wou zien. De maps zijn gekozen en ze heten Par for the Course, Acta Non Verba, Ghost Town en Crossing Over.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?