Vier miljoen Wii's verkocht

Het land van de stokbroden en brie, ofwel Frankrijk, heeft sinds de release in 2006, maar liefst 4 miljoen Wii's verkocht. Dit meldde Nintendo via een officieel persbericht. De verkoop is vooral omhoog gegaan toen New Super Mario Bros. Wii en Wii Sports Resort uit kwamen.

In heel Europa ligt de verkoop inmiddels op ruim 20 miljoen verkochte Wii's. En daar zullen ongetwijfeld veel meer bijkomen, want ook bij Gameliner is de console te verkrijgen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?