Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Vier maal Fallout 3 spektakel

Binnenkort komt Fallout 3 uit, en daarom zijn er nog maar eens vier gameplay video's van de game verschenen. In de video's zijn gevechten te zien op verschillende plaatsen van de Fallout wereld.

Fallout 3 speelt zich af in de toekomst, anno 2077. De wereld is door een nucleaireoorlog bijna niet meer leverbaar. Jij hebt het samen met je vader de oorlog overleefd. Je moet vechten tegen het gevaar in Fallout 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?