Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Vier maal Faith in actie in Mirror's Edge

Mirror's Edge is in aantocht, en om jullie nog even lekker te maken zijn hier vier nieuwe gameplay video's van de game. We zien Faith onder andere zo snel mogelijk van het ene naar het andere punt gaan in de race mode, we zien dat onze dame ook heel goed is in snipen, we zien de binnenomgeving van de game en we zien nog wat wapens voorbij komen.

Mirror's Edge komt 13 november uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3, de pc-versie volgt later in januari 2009.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?