Check hier alle PlayStation State of Play content

Vier kerstmis in Home

Home is de digitale ontmoetingsplek voor de PlayStation 3. De wereld laat je socializen met andere PlayStation 3-bezitters en in de tussentijd kan je kleine spelletjes spelen of gezamenlijk een echte game gaan spelen.

Er zijn ook feestdagen in Home en vanaf nu staat er op City Plaza een kerstboom. Of er nog meer kerst-gerelateerde objecten komen in Home (een ondergesneeuwd City Plaza?), is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?