Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Vier kerst met LittleBigPlanet

Kerst komt er weer aan en dat betekent dat iedereen in de sfeer is of nog moet komen. Microsoft bracht al een speciaal kersthema uit voor de Xbox 360. Nu is het Sony's beurt

Sony zal zijn topgame LittleBigPlanet in kerstsferen brengen met een pakket dat vanaf morgen verkrijgbaar is. In dit pakket zit veel nieuw materiaal, zoals een slee, kostuums en ook nieuwe stickers. Deze aanbieding kost 2,99 dollar en eindigt 8 januari volgend jaar. Wees er snel bij!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?