Vier feest in Free Realms

Sony Online Entertaiment heeft vandaag bekendgemaakt dat hun gratis MMO Free Realms de mijlpaal van 10 miljoen accounts heeft gehaald.

De game is ondertussen al vanaf april 2009 te downloaden, maar SOE laat deze grote mijlpaal natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Zo komt er in april een grote party update, die buiten de gebruikelijke feesthoedjes en t-shirts ook nog speciale ballondieren en nieuwe area's toevoegt.

In deze nieuwe area's kunnen gebruikers een taart gevecht houden, maar ook 15 speciale party quests voltooien. Heb je deze gedaan, dan kan je tegen het cake monster vechten dat bestaat uit allerlei verkeerd gemengde recepten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?