Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Vier extra Achievements voor Fallout 3 DLC

Operation Anchorage wordt de eerste downloadable content (DLC) voor Fallout 3 en is vanaf 27 januari verkrijgbaar. In deze operatie neem je het op tegen het Rode Leger uit China en is het de bedoeling om de stad Anchorage in de Staat Alaska te bevrijden. Natuurlijk krijg je de beschikking over nieuwe wapens en bepantsering, maar onderschat de Chinezen en hun technologie niet.

Operations Anchorage is direct te spelen na het downloaden door middel van de computer waarop de in-game simulator draait. De content gaat 800 Microsoft Points kosten.

De vier extra achievements, die net bekend zijn geworden, lees je hieronder:
Aiding the Outcasts (20 punten) - completed "Aiding the Outcasts"

The Guns of Anchorage (20 punten) - completed "The Guns of Anchorage"

Paving the Way (20 punten) - completed "Paving the Way"

Operation: Anchorage (40 punten) - completed "Operation: Anchorage"

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?