Overwatch
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • RELEASEDATUM 24 mei 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Vier de feestdagen tijdens Winter Wonderland in Overwatch

Winter Wonderland, het kerst-evenement van Overwatch, keert vanaf volgende week terug naar de game. Blizzard heeft gisteren via Twitter het evenement geteased.

In de teaser op Twitter kunnen we een kort filmpje zien waarbij de Blizzard World-map omgetoverd wordt tot een gezellig kerstdorp met overal lichtjes. Momenteel is alleen de begindatum aangekondigd en zijn verdere details over het evenement nog niet vrijgegeven. Wel weten we van voorgaande jaren dat we in ieder geval nieuwe skins in kerstthema kunnen verwachten. Waarschijnlijk kunnen we de speciale speelmodi Yeti Hunter en Mei's Snowball Offensive dit jaar ook weer spelen. Blizzard maakt hier spoedig vast meer over bekend.

Het Winter Wonderland-evenement in Overwatch is vanaf 11 december tot 2 januari te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Blizzard

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?