Video: Zweedse punkband Refused vertolkt band Samurai in Cyberpunk 2077

Geplaatst:
Aangepast: 4 juli 2019 12:40

De Zweedse punkband Refused vertolkt de in-game band Samurai in Cyberpunk 2077. Refused verzorgt tevens de soundtrack voor de game.

In het Cyberpunk-universum bestaat een zogenoemde chrome rock band die ontzettend populair is. Deze band heet Samurai wiens leadzanger wordt gespeeld door niemand minder dan de populaire acteur Keanu Reeves, die we hebben kunnen zien in de trailer waarin de releasedatum voor Cyberpunk 2077 werd bekendgemaakt. Deze in-game band wordt vertolkt door de Zweedse punkband Refused, die zelf ook al heel wat albums op hun naam heeft staan. De band werkt speciaal voor Cyberpunk 2077 aan een nieuw album, waarop de zogenaamde 'Greatest Hits' van de band Samurai op moeten komen te staan. De eerste single, Chippin' In, is recentelijk uitgebracht en valt hieronder te beluisteren.

Cyberpunk 2077 verschijnt 16 april 2020 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De single Chippin' In van Samurai (Refused) is nu te beluisteren op Spotify, YouTube, iTunes, Apple Music en Deezer.

Bron: Refused
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord