Days Gone
  • ONTWIKKELAAR SIE Bend Studio
  • RELEASEDATUM 26 april 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG, Survival horror
  • GAMELINER SCORE

Video: Zombies slachten met gameplay van Days Gone

De gameplay van allerlei games vliegt ons om de oren op dit moment. De E3 is bezig en dat zullen we weten! Ook Days Gone ontbrak niet aan het lijstje.

In de video die maar liefst negen minuten duurt, krijgen we van alles te zien van de game. Actie en sluipmomenten wisselen elkaar af. Duidelijk wordt dat de game er ontzettend mooi uitziet als je even vergeet dat er zombies zijn die je gezicht willen aanvreten. Je checkt het allemaal hier beneden.

Days Gone komt op 22 februari 2019 exclusief uit voor de PlayStation 4.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?