Bully: Scholarship Edition

  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Video: Zo ziet Bully eruit met de Unreal Engine 4

Het is bijna negen jaar geleden sinds Rockstar met Bully kwam en hoewel er nog niets over een vervolg bekend is kunnen we in de onderstaande video bekijken hoe de game er vandaag de dag uit zou kunnen zien. Student Wesley Arthur heeft de slaapzaal en leefruimte van de jongens nagemaakt met de Unreal Engine 4 en het resultaat mag er zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?