Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Video: Zo speel je Fallout 3 uit in 24 minuten

Met Fallout 3 zette Bethesda de Fallout-serie weer op de kaart. In deze geweldige RPG ging je op pad in een compleet verwoeste wereld waarin je je tientallen zo niet honderden uren kon verliezen. Dat het ook sneller kan bewijst de onderstaande video.

YouTube gebruiker BubblesDelFuego heeft Fallout 3 uit weten te spelen in minder dan 24 minuten. Uiteraard slaat hij alle gesprekken met personages over en benut hij verschillende glitches en bugs om aan deze snelle tijd te komen. Het vorige record stond ook op naam van BubblesDelFuego en duurde net iets meer dan 24 minuten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?