Planet Coaster

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 17 november 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Video: Zo kun je Planet Coaster: Console Edition spelen

Binnenkort komt Planet Coaster naar de consoles. Ontwikkelaar Frontier Developments laat ons in een nieuwe developer diary zien hoe we de game straks kunnen gaan spelen.

Tijdens de X019-presentatie van vorig jaar werd onthuld dat Planet Coaster naar consoles komt. In een developer diary toont ontwikkelaar Frontier Developments ons hoe we de game straks op de console kunnen gaan spelen. Zo zit er een carrièremodus in de game die een volledige voice-over en een aantal nieuwe parken bevat. Voordat je aan je nieuwe carrière als pretparkmanager kunt beginnen, moet je echter eerst de tutorial doorlopen. De tutorial die je in de consoleversie van Planet Coaster krijgt, is geheel vernieuwd ten opzichte van het origineel. Zo heb je niet alleen de normale tutorial die je de fijne kneepjes van het managementvak leert, maar ook een speciale tutorial die je leert hoe je een duchtige achtbaan kunt bouwen. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de Sandbox-modus waarin je onbegrensde creatieve vrijheid krijgt om je eigen pretpark naar hartenlust in te richten. Ook geeft Frontier aan dat de gebruikersinterface van de game volledig is aangepast, om het spelen op de console te vergemakkelijken. Ook krijgt Planet Coaster een gratis next-gen upgrade wanneer je de game aanschaft voor de huidige generatie consoles.

Planet Coaster is momenteel te spelen op pc. De game komt tijdens de feestdagen uit op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Frontier Developments

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?