Code Vein
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Video: Yakumo Shinonome in nieuwe trailer van Code Vein

Bandai Namco heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor Code Vein. De trailer toont de AI-compagnon Yakumo Shinonome.

Shinonome is een van de computergestuurde compagnons die de held volgt en ondersteunt tijdens het verkennen van grotten en het verslaan van vijanden. Deze voormalig soldaat is op zoek naar zijn familie oftewel zijn oude strijdgenoten. Als getraind soldaat heeft hij krachtige aanvallen en kan hij vijanden uit elkaar trekken met zijn Hounds bloedsluier. Bekijk de trailer hier.

Code Vein komt op 28 september naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?