Video: XCloud nu beschikbaar met enorme bibliotheek

Geplaatst: 16 september 2020 10:26

De streamingdienst xCloud is nu beschikbaar voor Android-apparaten. De dienst brengt gelijk ook een enorme bibliotheek met zich mee.

Vanaf nu kan eenieder met een Android-telefoon gebruikmaken van xCloud via Game Pass Ultimate. De streamingdienst is vanaf vandaag beschikbaar in 22 verschillende landen, waaronder Nederland. De dienst lanceert met een indrukwekkende bibliotheek van meer dan 150 verschillende games die je dus nu ook op je mobiele telefoon op tablet kunt spelen, zonder extra kosten. Onder deze games vallen onder andere Gears 5, Wasteland 3, Bleeding Edge, Forza Horizon 4 en Fallout 76. De games die je via xCloud speelt, ondersteunen crossplay en cross-progression, waardoor je game-ervaring dus nagenoeg niet verandert.

XCloud is vanaf nu beschikbaar op Android-apparaten via Game Pass Ultimate.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord