Video: XCloud nu beschikbaar met enorme bibliotheek

De streamingdienst xCloud is nu beschikbaar voor Android-apparaten. De dienst brengt gelijk ook een enorme bibliotheek met zich mee.

Vanaf nu kan eenieder met een Android-telefoon gebruikmaken van xCloud via Game Pass Ultimate. De streamingdienst is vanaf vandaag beschikbaar in 22 verschillende landen, waaronder Nederland. De dienst lanceert met een indrukwekkende bibliotheek van meer dan 150 verschillende games die je dus nu ook op je mobiele telefoon op tablet kunt spelen, zonder extra kosten. Onder deze games vallen onder andere Gears 5, Wasteland 3, Bleeding Edge, Forza Horizon 4 en Fallout 76. De games die je via xCloud speelt, ondersteunen crossplay en cross-progression, waardoor je game-ervaring dus nagenoeg niet verandert.

XCloud is vanaf nu beschikbaar op Android-apparaten via Game Pass Ultimate.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?